Engagemang i varje detalj

Ställ gärna höga krav på era leverantörer. Det ger konkurrensfördelar för oss på Bufab Lann. Med säkra processer och få reklamationer är vi klart bättre än fordonsindustrins kravnivå. Dit når vi genom ett omsorgsfullt arbete redan i offertstadiet, men också genom att aldrig riskfyllt utmana exempelvis verktygslivslängder.

Omvärlden förändras hela tiden, för att hålla positionerna ser vi verksamheten precis som den är, men också hur den skulle kunna vara. Vi tänker stort, agerar och förbättrar oss i lagom stora steg med kapade ställtider, nya verktyg och trimmad logistik. Allt hänger inte enbart på sekunder, engagemang skapar också effektivitet. Ordet kompetensvalidering låter kanske inte särskilt sympatiskt, men är i praktiken uppskattat hos oss.

Hur stor erfarenheten än är, så behöver kunskapsförråden fyllas med nytt. Vid konstruktionsborden, svarvarna och kontrollpanelerna finns medarbetare som är genuint intresserade av sitt jobb och den tekniska utvecklingen. Det ökar värdet på vårt erbjudande.

 

 

 

To top