Vi söker en CUSTOMER CARE COORDINATOR / Supply Chain – Bufab Lann AB

Vårt löfte till marknaden är ”Engagemang i varje detalj” vilket beskriver synsättet i allt vi gör.

Trivs du i ett tempofyllt och utvecklande arbetsklimat? Då kan vi erbjuda något för Dig.

I ett tillverkande bolag som BUFAB Lann blir du i rollen som Customer Care Coordinator en stabil och viktig länk mellan flera områden i verksamheten och för ett tätt samarbete med framförallt marknad/försäljning, planering, ekonomi och produktion. Du tillhör vårt Supply Team på fem personer där alla arbetar med det övergripande målet att säkerställa högsta servicegrad mot våra kunder. Du rapporterar till vår Supply Chain Manager.

Ditt arbetsinnehåll spänner brett men de prioriterade uppgifterna är att vara koordinator för inkommande kundfrågor, hantering av kundorder, avstämning kring priser och en viss del inköpsarbete riktat mot kundens specifika behov för att nå en helhetslösning. Du läser in leveransplaner, stämmer av leveransdatum och ser till att tullhandlingar, transportbokningar och kreditförsäkringar görs klart. Vi arbetar enligt Leanprincipen i våra processer både administrativt och i produktion.

Inflödet av kundorder kommer både från externa kunder men också direkt från våra systerbolag. Vi hanterar ett ständigt flöde av order och kanalerna in till oss kan vara via telefon, mejl, samt kopplingar via EDI in i våra system. Vårt koncernspråk är engelska och vi arbetar i affärssystemet Jeeves.

Du har stora möjligheter att med eget driv och engagemang påverka dina arbetsuppgifter och du gillar att se förbättringsmöjligheter. Ideér och förslag är alltid välkomna!

DIN PROFIL
Vi söker dig som är energifylld och ser möjligheter! Du är van att hantera flera kontaktytor och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom tillverkande industrin inom områden som t ex kundtjänst, innesälj, logistik/supply chain. Som person är du strukturerad, tålmodig och van att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett bra ”sifferminne” och gillar när tempot periodvis är högt. Förmågan att arbeta självständigt finns hos dig men du gillar också att tillhöra ett team med stark laganda där man kan backa upp varandra. Du hanterar engelska språket väl och är en van datoranvändare. Kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av arbete i affärssystem är viktigt.

Ta chansen att bli en viktig pusselbit i en verksamhet med starka muskler som siktar framåt! Välkommen med din ansökan.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar BUFAB Lann med FindMood. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 0708-94 11 01. Ansök gärna så snart som möjligt. Deadline är satt till 28 november www.findmood.se

To top