Bufab Lann i Värnamo rekryterar STÄLLARE / OPERATÖR

Bufab Lann ställare operatör

BUFAB Lann, som är ett bolag inom Bufab gruppen, är en av Sveriges främsta tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner med spetskompetens i enspindliga och flerspindliga CNC svarvar (INDEX-TRAUB & Citizen), Rundbordsautomater (HYDROMAT) samt Flerop- och Multiplexmaskiner. Bufab Lann har produktion och huvudkontor i Värnamo med 110 anställda och en omsättning på 250 Mkr.
Bufab startades 1977 i Småland och är idag ett internationellt bolag med verksamhet i 28 länder. Bolagets huvudkontor finns i Värnamo och Bufab gruppen har över 1300 anställda. Bufabs omsättning uppgick de senaste 12 månaderna till 4,6 miljarder SEK. Bufab-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm,”BUFAB”.

Besök www.bufab.com för mer information.

Vi söker dig som är en erfaren ställare och/eller operatör av CNC-styrda svarvar och vill utvecklas med oss in i framtiden.
Vi ser gärna att du:
– Har goda kunskaper inom skärande bearbetning och skärdata.
– Tycker att processutveckling med Lean, SMED och ständiga förbättringar är
stimulerande.
– Har ett personligt engagemang och gillar att arbeta med andra människor.
Vi ser fram att få med dig i ett högklassigt gäng med kärnvärdena: kundfokus, framkant, delaktighet och respekt samt vårt varumärkeslöfte; Engagemang i varje detalj.
Välkommen med din ansökan till: HR julia.karlsson@bufab.com,
tel 073-067 96 91

To top